Model de afacere

Cum construiesti o Afacere proprie cu investitie zero.

Creeaza propria retea de consumatori si lideri, astfel obtinand libertatea financiara in parteneriat cu o companie de top si avand alaturi o echipa de mentori.

Este Pentru Tine Oportunitatea Asta?
Hai să vedem!

Dacă vrei să câștigi mai mult decât un banal salariu mediu, dacă tânjești să te simți liber și în controlul vieții tale, continuă să citești.

Iti doresti sa ajuti si alte persoane, iti place sa interactionezi si sa lucrezi cu oamenii.

POZA 12

Adevărul e că...

…poți monetiza recomandand și să câștigi bani din aceasta activitate dacă ai informațiile potrivite și dacă urmezi pașii potriviți – în ordinea corectă!

Din păcate, mult prea mulți oameni fie nu înțeleg modelul de afacere, fie nu fac actiunea necesara. Și în final ajung doar să arunce pe fereastră cu timp prețios și cu bani.

Noi ne-am dedicat întreaga activitate din ultimii ani ca să oferim informatiile si suportul necesar pentru a garanta claritate si rezultate.

De la cine înveți să faci network marketing si sa obti rezultate?

De la Magda Niculae si echipa Top Team Online Business

Magda Niculae – lider de top din Oriflame Romania, membru Top 15

Top Team Online Business este echipa de network construita de mine in cei 8 ani de activitate din care fac parte lideri cu experienta si cu rezultate fantastice de la care vei avea sansa sa inveti si sa fi mentorat.

Ca sa puteam sa incepem este necesar sa programezi o intalnire si sa discutam despre lucrurile pe care le poti obtine si sa raspunzi la doua intrebari fundamentale in Network:

De ce?

De ce-ul tau este important si doar tu poti raspunde acestei intrebari.

si

Cum?

Cum poti incepe si cum poti avea succes o sa te invatam noi.